Bundesligaen

Medie: Ex-Brøndby-keeper færdig i Köln til sommer

Marvin Schwäbe har klaret det godt i målet for FC Köln, siden han skiftede fra Brøndby i 2021. Nu erfarer tyske Bild, at den 28-årige målmand kan forlade den Bundesliga-bundklubbene til sommer.

Marvin Schwäbe med armene højt over hovedet for FC Köln
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Marvin Schwäbe var en profil for Brøndby i sin tid i Superligaen, og de gode præstationer er fortsat i Bundesligaen.

Her skiftede Schwäbe til i 2021 og har været fast mand i målet hos FC Köln, som i denne sæson kæmper en hård kamp for overlevelse.

Gedebukkene ligger næstsidst i Bundesligaen og har fem point op til redning, men uanset om Köln klarer skærene eller ej, så erfarer tyske Bild, at Marvin Schwäbe forlader klubben til sommer.

Mediet skriver, at Köln råder over en håndfuld af gode målmand, og særligt den 20-årige Jonas Urbig spås en stor fremtid på RheinEnergieStadion.

Urbig er lige nu udlejet til Greuther Fürth i 2. Bundesliga, hvor han har været en af rækkens bedste målmænd. Til sommer vender Urbig retur til Köln, og den kan presse Schwäbe ud på bænken, skriver Bild.

Og da Urbig, som er et produkt af Kölns akademi, er markant billigere i løn end Schwäbe, og kan det, ifølge Bild, tvinge klubben til at sælge den tidligere Brøndby-keeper.

Mediet vurderer resuden, at FC Köln kan hente en stor transfersum på Marvin Schwäbe, hvilket vil falde på et tørt sted for den økonomisk trængte klub.

Marvin Schwäbe med armene højt over hovedet for FC Köln
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Schwäbe har stadig tre år tilbage af sin kontrakt i Köln, og ligger på 12. pladsen i Bundesligaen over målmænds redningsprocent i denne sæson. I øvrigt klemt inde mellem Stuttgarts Alexander Nübel og Bayerns Manuel Neuer.

Schwäbe kom til Brøndby i 2018 og nåede 121 kampe for Vestegnsklubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P