Champions League

Dembélé lovpriser Enrique: Hans taktik var perfekt

Ousmane Dembélé gjorde det onde mod sin tidligere klub, da Paris Saint-German tirsdag aften sendte FC Barcelona ud af Champions League efter et hæsblæsende drama. Efter kampen havde franskmanden store roser til sin spanske cheftræner.

Luis Enrique og Ousmane Dembele giver hånd under kampen mellem Barcelona og PSG
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Kampene mellem Barcelona og PSG har efterhånden udviklet sig til lidt af en nyklassiker i europæisk fodbold.

Tirsdag aften blev et nyt kapitel skrevet, da de tog hold spillede returopgør i kvartfinalen af Champions League. Og her var der fuld smæk for skillingen.

PSG tabte det første opgør 2-3 på hjemmebane og var derfor pisket til en sejr. Og selvom Raphinha bragte Barcelona foran i starten af kampen lykkedes det PSG at komme tilbage og vinde 1-4.

Sejren kom i hus efter en nedsmeltning hos Barcelona, men efter kampen var det en lykkelig Ousmane Dembélé som udtalte sig til pressen,

– Alle troede på det, selv om vi tabte den første kamp 2-3. Vi gav ikke op, og vi vidste vi ville komme til at score mål. Et stort indsats fra hele holdet, udtaler Dembélé efter kampen ifølge engelske The Athletic.

Luis Enrique og Ousmane Dembele giver hånd under kampen mellem Barcelona og PSG
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Dembele udlignede i første halvlev og blev også nedlagt i feltet efter en times spil, hvilket resulterede i PSG’s 1-3 scoring. Kampen endte 1-4 og dermed to PSG-manager Luis Enrique det længste strå mod Xavi og Barcelona.

– Vi har arbejdet taktisk hele uge med træneren. Hans taktik var perfekt. Selv da vi indkasserede det første mål mistede vi ikke modet. Vi fortsatte med at tro på det, slutter den 26-årige hurtigløber.

Foruden PSG avancerede også Dortmund sig til semifinalen i Champions League. Onsdag aften findes de sidste to pladser, når Bayern München møder Arsenal og Manchester City spiller mod Real Madrid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P