LaLiga

Officielt: LaLiga-legende stopper karrieren til sommer

En lang karriere, når til sin ende til sommer, hvor Raúl García lægger støvlerne på hylden. Det meddeler hans klub, Atheltic Club, mandag.

Raul Garcia knytter næven efter en scoring.
Foto: Javier Soriano/AFP/Ritzau Scanpix

Han er noteret for 602 kamp i den bedste spanske række.

Raúl García er en sand institution i LaLiga, men det er med at opleve den 37-årige spanier nu. For til sommer er karrieren forbi.

Det har Raúl García meddelt holdkammeraterne og staben mandag morgen, og siden har hans klub, Atheltic Club, delagtiggjort offentligheden i nyheden.

Raúl García fik debut i LaLiga for Osasuna helt tilbage 2004. Midtbanespilleren skiftede efterfølgende til Atletico Madrid, inden han i 2015 blev solgt til Atheltic Club.

Her er han noteret for 356 kampe, og hans seneste triumf kom med klubben kom for få uger siden, da Bilbao-klubben vandt Copa Del Rey-finalen mod Mallorca. Her kom García på tavlen i straffesparkskonkurrencen.

Det er en institution i spansk fodbold, der takker af til sommer, hvor kun Andoni Zubizarretta og Joaquín med deres 622 kampe har optrådt flere gange end García i LaLiga.

Den 37-årige spanier har spillet imponerende 811 førsteholdskampe gennem sine 20 år som professionel.

Raul Garcia knytter næven efter en scoring.
Foto: Javier Soriano/AFP/Ritzau Scanpix

García når at spille mod sine to tidligere klubber, inden karrieren stopper. Den 27. april venter Atletico Madrid på udebane, og den 12. maj kommer Osasuna forbi Bilbao.

Sidste kamp bliver på hjemmebane den 26. maj mod Rayo Vallecano.

Efter marathonfinale: Bilbao vinder Copa Del Rey

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P