Premier League

Godt nyt: West Ham-debutant udskrevet fra hospital

George Earthy måtte forlade sin debutkamp for West Ham på en båre, og blev senere indlagt som følge af sin hovedskade. Nu oplyser London-klubben af den 19-årige midtbanespiller er udskrevet fra hospitalet.

George Earthy bæres væk på en båre
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Hvad der skulle have været en festdag for George Earthy endte med at blive en uhyggelig oplevelse.

Den 19-årige midtbanespiller blev skiftet ind til sin Premier League-debut for West Ham søndag mod Fulham i det 82. minut, men bare to minutter senere gik det galt.

Midtbanespilleren kolliderede med Alvarez og faldt uheldigt til jorden, hvorfor han måtte forlade sin ligadebut på en båre med ilt.

West Ham oplyste søndag aften, at Earthy var blevet kørt til hospitalet, men mandag morgen er klubben ude med gode nyheder om den unge englænder.

Han er nemlig blevet udskrevet igen og vil nu følge fodboldforbundet og ligaens retningslinjerne for hjernerystelser, oplyser klubben.

George Earthy transporteres ud af kampen mellem West Ham og Fulham på en båre
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

– George er hjemme igen, og vi vil fortsætte med at overvåge ham i løbet af de kommende dage, efterhånden som han kommer igennem sin gradvise tilbagevenden til spillet, udtaler performancedirektør Richard Collinge.

Not so mighty Hammers – taber hjemme til Fulham

West Ham takker både sin medicinske stab, modstanderne fra Fulham og det akutte beredskab på stadion, for deres reaktioner på søndagens hændelse.

West Ham tabte kampen på London Stadium mod Fulham med 0-2.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P