2. Division

Middelfart-anfører forlænger: En af rækkens absolut bedste

Lasse Thomsen har forlænget sin kontrakt med 2. Divisionsklubben Middelfart. Det glæder det tidligere FCM-talent, som også får store ord med på vejen fra klubbens sportsdirektør.

Lasse Thomsen foran sponsorvæggen i Middelfart
Foto: Middelfart Boldklub

Han har allerede været i klubben i seks år, men han forlader ikke Middelfart lige foreløbigt.

Lasse Thomsen har nemlig forlænget sin aftale i 2. Divisionsklubben, som ellers stod til at udløbe til sommer.

Der er lagt to år på kontrakten, som derfor først udløber i sommeren 2026. Og forlængelsen glæder klubbens sportschef.

– Fra dag ét har Lasse leveret en fremragende indsats i Middelfart og han har udviklet sig som både spiller og menneske i hans seks år i klubben. Hans betydning for holdet er vokset med årene, og han har udviklet sig til at være, hvis ikke den bedste, så en af de absolut bedste forsvarsspillere i 2. division, og samtidig er han en samlende figur på banen og i omklædningsrummet, udtaler sportschef Søren Godskesen.

Lasse Thomsen har spillet på FC Midtjyllands akademi og efterfølgende tørnet ud for både Hobro og Marienlyst, men er nu noteret for mere end 150 kampe i det vestfynske.

Lasse Thomsen foran sponsorvæggen i Middelfart
Foto: Middelfart Boldklub

Og her trives den 29-årige forsvarsspiller.

– De sidste år har været nogle af mine bedste fodboldår. Både for holdet og klubben, men også for mig personligt. Jeg har derfor overvejet min situation og har lyttet til de muligheder der har været, men hver gang kom jeg frem til at det er i Middelfart jeg gerne vil være.

– Jeg kender og trives i min rolle og nyder den form for fodbold vi spiller. Jeg vil gerne være en del af fremtiden i Middelfart, og ser frem til også at skulle trække den blå trøje over hovedet i de kommende to år, udtaler Lasse Thomsen.

Middelfart er oprykker i 2. Division, hvor klubben har præsteret flot i denne sæson. De spiller med i oprykningsspillet og indtager aktuelt fjerdepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P