Skotsk Fodbold

Rangers dummer sig – kan ikke længere afgøre det selv

Rangers tabte søndag ud mod Ross County, og afstanden op til Celtic er nu så stor, at man har brug for hjælp andetsteds fra for at kunne vinde det skotske mesterskab.

Rangers Logo

Søndag blev en dyr omgang for Rangers.

Selvom man kom foran efter et kvarter, endte man stadig med at tabe opgøret mod Ross County med 3-2.

Midtvejs i anden halvleg var Rangers pludseligt nede med 3-1, så da James Tavernier i det 89. minut omsatte et straffespark til mål var der kortvarigt et spinkelt håb om at få noget med fra kampen – det lykkedes dog ikke.

Med nederlaget er Celtic nu fire point foran Rangers med fem kampe tilbage af den bedste skotske række.

De to ærkerivaler har et enkelt indbyrdes opgør tilbage, og Rangers er derfor nu afhængig af hjælp fra andre, hvis det skal blive til et mesterskab i denne sæson.

Med søndagens kamp er grundspillet i Skotland samtidig færdigspillet.

Rangers går ind til slutspillet på andenpladsen, mens Ross County fortsat ligger næstsidst og nu skal kæmpe for overlevelse i nedrykningsspillet.