3F Superligaen

Krogh klapper i før Viborg: Ikke behov for at åbne op

Det er bare få uger siden, OB var ét point fra at spille sig i Mesterskabsspillet. De seneste kampe har budt på få mål, dårligt spil og skuffende resultater. Det nager fynboernes cheftræner, som holder kortene tæt tæt inden fredagens vigtige kamp mod Viborg.

Søren Krogh (OB Træner) da Vejle Boldklub møder OB i Superligaen på Vejle Stadion søndag den 10. marts 2024.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Det er under en måned siden, at der blev malet med farverige penselstrøg, når snakken faldt på det blå-og- hvid-stribede fodboldhold fra Fyn.

Siden er bøtten vendt fuldstændig på hovedet, og nu tegner der sig et gråt og langt mere dystert billede af OB.

Klubben kan ligge under nedrykningsstregen efter denne runde, og de fynske spillere har endnu til gode at synge sejrssangen i omklædningsrummet i Bolbro.

Det mærker cheftræner Søren Krogh.

– Jamen, det er jo svært at undgå at lade sig påvirke af det. Vi taber dén ene kamp, vi ikke må tabe mod Vejle. Vigtigheden af den kamp siger jo alt. Det er mit ansvar, og det er jeg rigtig, rigtig træt af, udtaler Søren Krogh til campo.dk.

OB tabte 0-1 til Vejle i Kvalifikationsspillets første kamp, og nederlaget er siden fulgt op af et uafgjort resultat i vandkampen mod Lyngby.

OB's træner Søren Krogh jubler over sejren i superligakampen mellem Viborg FF og OB på Energi Viborg Arena, fredag den 16. februar 2024.
OB startede foråret med en sejr ude mod Viborg. Fredag aften møder fynboerne igen det grønblusede mandskab. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Derfor er striwerne fortsat en integreret del af nedrykningskampen, og Søren Krogh vil finde en løsning på de negative tendenser. For der er meget på spil.

– Jeg har sagt det mange gange: Det er liv og lemmer. Familier og lønninger. Det er alt muligt, der ligger i det her. Arbejdspladser og strukturer i fodboldklubber. Der er meget på spil her, og det skal vi virkelig hurtigt finde ud af, hvordan vi håndterer.

Tilværelsen for Krogh og hans mandskab kan blive forsødet markant, hvis fynboerne lykkes med at besejre Viborg fredag aften på hjemmebanen.

Men Krogh er ikke meget for at fortælle, hvordan de tre point ender på Fyn.

– Det vil jeg egentlig prøve at holde lidt for mig selv. Jeg har ikke rigtig behov for at åbne op for de processer, der ligger omkring den her hjemmekamp. Det giver kun mening for os, som er her i huset. Så det holder jeg egentlig for mig selv, slutter den 46-årige cheftræner.

Odenses Cheftræner Søren Krogh og Lyngbys Cheftræner david Nielsen under superligakampen mellem Lyngby Boldklub og OB i Lyngby fredag den 5. april 2024.
Siden sejren i forårspremieren mod Viborg har fynboerne blot scoret to gange i seks kampe. Senest blev det 0-0 ude mod Lyngby. Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

Krogh må se bort fra Sven Köhler og Bjørn Paulsen, men til gengæld kan Aske Adelgaard være tilbage på banen igen.

Dommer Jonas Hansen passer fløjten til fredagskampen og han puster opgøret i gang klokken 19. Kampen kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Grønt lys: Ingen back-problemer i OB trods skade

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P