Serie A

Medie: Victor Osimhen tæt på skifte til storklub

Victor Osimhen har været rygtet til alverdens storklubber, men nu melder lokalt napolitansk medie, at angriberen er tæt på at underskrive aftale med den franske storklub Paris Saint-German, som betaler et svimlende beløb for nigerianeren.

Osimhen klapper ud til tilskuerne efter en kamp for Napoli
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Victor Osimhen er en ombejlet herre med et dyrt prisskilt rundt om halsen.

Angriberen har gennem lang tid været en af profilerne for italienske Napoli, men er faldet en smule i niveau i denne sæson sammen med resten af det lettere kriseramte mandskab.

Mange klubber har alligevel været meldt interesseret i angriberen, blandt andet Chelsea og Manchester United.

I sidste uge blev også PSG meldt blandt de mulige bejlere, og det ser nu ud til, at den franske storklub sniger sig indenom og løber med angriberen.

Det erfarer det lokale medie Il Mattino, som skriver, at Osimhen er tæt på at skrive under på en kontrakt med Paris-klubben.

PSG er angiveligt klar til at betale Osimhens frikøbsklausul på svimlende 120 millioner euro – eller knap 900 millioner kroner.

Mediet erfarer, at Osimhen har været i Paris, hvor den 25-årige angriber ser ud til at binde sig for en fire-årig periode med en årsløn på cirka 100 millioner hjem.

Osimhen klapper ud til tilskuerne efter en kamp for Napoli
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

Der mangler syv kampe af Serie A i denne sæson, og det kan altså blive med visheden for Osimhen om, at fremtiden ikke ligger i Napoli, Chelsea eller Manchester United, men Paris Saint-German.

Pariserne tabte onsdag aften den første kvartfinale i Champions League mod FC Barcelona efter en sen scoring fra Andreas Christensen.

Osimhen har trukket den lyseblå trøje over hovedet 127 gange og scoret 73 mål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P