Premier League

Kompany skal to dage i skyggen efter Chelsea-rødt

Vincent Kompany blev vist et rødt kort, da Burnley gæstede Chelsea i marts. Nu har det engelske fodboldforbund fastsat karantænen, og belgieren får både en bøde og to spilledages karantæne.

Vincent Kompany på sidelinjen for Burnley
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var en fortørnet Vincent Kompany, som fik vist et direkte rødt kort af Darren England, da Burnley gæstede Stamford Bridge i slutningen af marts.

Kampen var bare 40 minutter gammel, da belgieren blev bedt om at forlade Burnleys bænk, som følge af sine protester over et dømt Chelsea-straffespark.

Efter kampen fortalte Kompany, at han havde undskyldt til dommeren. Det engelske fodboldforbund, FA, har nu færdigbehandlet udvisningen.

På det sociale medie X skriver forbundet, at Kompany er blevet tildelt en bøde på 10.000 pund svarende til 87.000 kroner. Han er også blevet tildelt to spilledages karantæne, som følge af upassende opførsel under kampen.

Forbundet skriver, at den første karantæne dag skal ske i Burnleys næste kamp på lørdag mod Brighton. Den sidste karantænedag suspenderes indtil årsskiftet, oplyser forbundet.

Vincent Kompany får tilkendt et rødt kort af dommer Darren England, da Burnley spillede mod Chelsea i Premier League
Kompany får rødt kort fra dommer Darren England. Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Chelsea bragte sig foran på straffesparken, men Burnley lykkedes alligevel med at slå. Kampen endte 2-2.

Gigantisk nedtur i Chelsea – smider sejren mod Burnley

Burnley kæmper en hård kamp i bunden af Premier League og bejler lige nu kraftigt til nedrykning. Klubben indtager 19. pladsen og har seks point op til overlevelse med seks kampe tilbage af sæsonen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P