Bundesligaen

Kicker: Robert Skov er færdig i Hoffenheim

Robert Skov ser ud til at forlade TSG Hoffenheim efter fem sæsoner i Bundesligaklubben. Det skriver det store tyske medie Kicker torsdag.

Robert Skov kigger rundt for Hoffenheim under en kamp i Bundesligaen
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Robert Skov var brandvarm, da han skiftede fra F.C. København til Hoffenheim i 2019.

Skov havde netop banket imponerende 29 kasser ind i FCK i Superligaen og var blevet kronet som topscorer.

I Hoffenheim har målene langt fra været ligeså hyppige, hvor turen turen er gået fra angrebet til backen og ud til bænken.

Skov har fået 12 startpladser i indeværende sæson for Hoffenheim i Bundesligaen, men den 27-årige danskers aftryk har været begrænset.

Skovs kontrakt i Hoffenheim udløber til sommer, og nu erfarer det tyske fodboldmagasin Kicker, at silkeborggenseren skal se sig om efter en ny arbejdsgiver inden længe.

Robert Skov kigger rundt for Hoffenheim under en kamp i Bundesligaen
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

– Robert Skov har spillet for TSG Hoffenheim i fem år, men danskeren har aldrig rigtig kunne udnytte sit utvivlsomme potentiale i Kraichgau.

– Begge parter har endnu ikke kunne blive enige om en forlængelse af hans kontrakt, der udløber ved sæsonafslutningen, og det lugter af, at den 27-årige siger farvel til sommer, erfarer Kicker torsdag.

Robert Skov har samlet optrådt 111 gange i Bundesligaen for Hoffenheim med 11 mål til følge. Han nåede 34 kasser i halvanden sæson for F.C. København.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P