Champions League

UEFA ‘opmærksom’ på trussel: Samarbejder med myndigheder

En terrortrussel fra Islamisk Stat målrettet de fire stadioner, hvor der skal afvikles Champions League tirsdag og onsdag, har også fået opmærksomhed hos UEFA. Organisationen meddeler nu, at man samarbejder med myndighederne i de respektive lande.

Politi foran stadion til en Champions League kamp
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

‘Kill them all’ efterfulgt af navnene på de fire kvartfinalestadioner i Champions League.

Truslen fra terrorgruppen Islamisk Stat var ikke til at tage fejl af på det opslag, som de kommunikerede ud via deres kanaler mandag aften.

Det spanske myndigheder i Madrid har allerede forhøjet beredskabet, og også UEFA er opmærksomme på truslerne, lyder det fra det store fodboldorgan.

– UEFA er opmærksom på påståede trusler fra terrorister rettet mod denne uges Champions League-kampe og samarbejder tæt med myndighederne på de respektive spillesteder, indleder UEFA sin officielle pressemeddelelse mandag.

Tirsdag aften tørner Arsenal og Bayern München sammen på Emirates, ligesom at Santiago Bernabeu huser Real Madrids kamp mod Manchester City.

Begge kampe fløjtes op klokken 21 og det ændrer ISIS’ trussel ikke på.

– Alle kampe er planlagt til at fortsætte som hidtil med passende sikkerhedsforanstaltninger på plads, skriver UEFA.

Onsdag står på kvartfinalekampe mellem Paris Saint-German og Barcelona i Paris, og på Atletico Madrid møder Dortmund på Metropolitano.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P