Skuffet Larsson: Jeg skal score mindst to mål

F.C. Københavns guldambitioner led et alvorligt knæk, da københavnerne tabte for anden runde i streg søndag eftermiddag ude mod F.C. Nordsjælland. Efter kampen var Jordan Larsson irriteret både over holdet og sig selv.

FCKs Jordan Larsson og FC Nordsjællands Martin Frese under superligakampen mellem FC Nordsjælland og FC København i Farum lørdag den 16. september 2023

F.C. København har tabt sine to seneste kampe med 2-1.

Anden påskedag vandt Brøndby i Parken, og søndag skulle Jacob Neestrups mandskab revanchere nederlaget mod FC Nordsjælland.

FCK endte dog med at tabe 2-1 på kunstgræsset i Farum, og det skuffede både cheftræneren og svenske Jordan Larsson, som var tilbage i startopstillingen.

Larsson og co. havde det meste af spillet og de fleste chancer, men tabte kampen på ti-femten dårlige minutter i første halvleg.

– Det er bare ikke godt nok fra holdet, udtaler den 26-årige angriber til FCK TV efter kampen.

Svenskeren fik sin første startplads i 2024, og selvom der har været langt til spilletid, så var Larsson skuffet over ikke at hjælpe sit hold med scoringer.

– For min del skal jeg score mindst to mål, og selv om jeg måske ikke er i topform på grund af manglende spilletid, så skal jeg stadig score.

Med nederlaget kan Brøndby komme otte point foran FCK, hvis Jesper Sørensens mandskab tager sejren hjemme mod Silkeborg IF. Trods nederlaget holder Larsson stadig fast i drømmen om mesterskabet.

– Intet er afgjort endnu, men selvfølgelig har vi sat os i en svær situation, så det gælder bare om at tage det kamp for kamp og arbejde så hårdt vi kan for at fikse det.

F.C. København kan vende den dårlige stime på søndag, hvor FC Midtjylland venter på MCH Arena. Kampen fløjtes op klokken 18 og kan ses på TV3+ og Viaplay.