Premier League

Mest scorende på Old Trafford – Salah sætter vild rekord

Mohamed Salah har det ganske fint med at spille på Old Trafford. Det beviste han endnu en gang, da han søndag scorede sit sjette mål i karrieren på rivalernes grund. Dermed satte egypteren ligeledes ny rekord for netop dette.

Salah jubler efter at have scoret sit sjette Premier League-mål på Old Trafford i karrieren.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Seks mål på Old Trafford.

Det er en ny Premier League-rekord, som Liverpools Mohamed Salah satte i søndagens 2-2 pointdeler mellem Liverpool og Manchester United.

Salah udlignede på straffespark til 2-2, og det var egypterens sjette mål på Old Trafford i karrieren, hvilket er flere end nogen anden modstander i Premier Leagues historie.

Det var dog ikke den eneste rekord, som Salah satte i opgøret.

For selvom det ikke blev til fuldt udbytte for Liverpool, fik Salah erobret to rekorder mod United, der virkelig må være trætte af egypteren.

Målet var nemlig ligeledes Salahs 11. mål mod United, hvilket også er flere end nogen anden modstander har lavet med De Røde Djævle.

På trods af at det var en rigtig rekord-kamp for Salah, er det næppe en egypteren vil huske tilbage på med et smil på læben.

Liverpool mistede nemlig den foreløbige førsteplads med det uafgjorte resultat, der sendte Arsenal til tops i Premier League, som de lige nu fører på målscore.

Næste gang Liverpool skal forsøge at generobre førstepladsen er søndag den 14. april, når Crystal Palace kommer til Anfield.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P