McBurnie driller Chelsea dybt inde i overtiden

Chelsea var foran 2-1 indtil fem minutter inde i overtiden. Her dukkede en Sheffield United-spilleren op og udlignede.

Thiago Silva scorer for Chelsea mod Sheffield United i Premier League.
  • Sheffield United gav Chelsea en prøve på deres egen medicin. London-klubben var foran dybt inde i overtiden, men Sheffield United udlignede med et af de sidste spark i kampen.
  • Thiago Silva og Chelsea kom planmæssigt foran efter ti minutter. Den rutinerede forsvarsspiller Thiago Silva kom først på et hjørnespark og stangede sit niende Chelsea-mål ind.
  • Sheffield United ville dog også lege med. Jayden Bogie udlignede efter en fræk afslutning og satte gang i Bramall Lane. I anden halvleg satte Noni Madueke en dæmper på stadion med en 2-1 scoring som lignede kampens resultat.
  • Men i overtiden ville Sheffield United det anderledes. Efter tvivlsomt forsvarsspil af Chelsea kunne Oliver McBurnie udligne og give hjemmeholdet lille chance i kampen for at blive i Premier League.

Sheffield United 0-1 Chelsea (Thiago Silva, 11′)

Sheffield United 1-1 Chelsea (Jayden Bogie, 32′)

Sheffield United 1-2 Chelsea (Noni Madueke, 66′)

Sheffield United 2-2 Chelsea (Oliver McBurnie, 90+5′)