Mucolli brænder straffe i ny nedtur for Askou og IFK

IFK Göteborg klarede lige akkurat frisag i sidste sæsons Allsvenskan, men efter en elendig start på den nye sæson, ser danskerklubben ud til atter at blive en del af bundstriden.

Arbnor Mucolli sidder på bænken i omklædningsrummet med IFK Göteborg trøjer til hver side.
  • Efter sæsonens første to kampe ser IFK Göteborg igen ud til at blive en del af Allsvenskans bundstrid

• Søndag tabte danskerklubben 1-0 til Halmstad, der allerede efter to minutters spil kom foran ved Joseph Baffo

• Fem minutter før pausen havde den tidligere Vejle-spiller, Arbnor Mucolli ellers chancen for at udligne for gæsterne, men han brændte fra straffesparkspletten i en situation, hvor han uden skyggen at tvivl burde have fået lov til at sparke om, da målmanden havde forladt sin streg

Halmstad 1-0 IFK Göteborg (Joseph Baffo, 2′):

Halmstad 1-0 IFK Göteborg (Arbnor Mucolli brænder straffe, 40′):