NordicBet Ligaen

Eks-AaB’er sørgede for Nordjysk deler i Hjørring

Det var hjemmeholdet fra Vendsyssel FF, der var tættest på at snuppe alle tre point, da AaB søndag gæstede naboerne mod nord. Se mål og highlights i artiklen.

Klublogoer fra Vendsyssel FF og AaB.
  • Vendsyssel FF fik sæsonens første point mod sin sydlige storebror, da AaB søndag rejste fra Hjørring med 2-2 og et enkelt point

• Det var dog aalborgenserne, der kunne være bedst tilfreds med det resultat, efter de som følge af Oliver Ross’ røde kort i anden halvleg måtte spille den sidste halve time i undertal. Ross var bestemt ikke selv tilfreds med, at han fik sit andet gule kort i stedet for et straffespark i situationen, der endte med hans udvisning

• Forinden havde Omar Jebali bragt hjemmeholdet foran allerede efter otte minutters spil, mens OIiver Ross og Younes Bakiz med et mål hver sørgede for aalborgensisk pauseføring. Den tidligere AaB’er Rasmus Thellufsen udlignede til slutresultatet 2-2 fire minutter inde i anden halvleg

Vendsyssel 1-0 AaB (Omar Jebali, 8′)

Vendsyssel 1-1 AaB (Oliver Ross, 12′)

Vendsyssel 1-2 AaB (Younes Bakiz, 25′)

Vendsyssel 2-2 AaB (Rasmus Thellufsen, 49′)

Du kan se alle mål og highlights fra kampen i videoen over artiklen.