Dansker-scoring i vild Old Firm-målfest

Kampen mellem de to bitre rivaler sluttede 3-3 efter en dramatisk afslutning.

Celtic Kyogo Furuashi i kamp mod Rangers FC-målmand Jack Butland.

• Topkampen mellem Rangers FC og Celtic blev lige så underholdende og dramatisk, som man kunne håbe på.

• Celtic fik sig en drømmestart i opgøret, med en heldig scoring efter bare et halvt minut. En Rangers-forsvarer løste ikke sin opgave ordentligt, og så kunne Daizen Maeda tackle føringen i mål.

• Senere ville danske Matt O’Riley. Midtbanespilleren fik ansvaret for at sparke straffe efter en halv times spil. Og det klarede O’Riley flot med en panenka-lignende afslutning.

• 2-0 nede på hjemmebane. Det så skidt ud for Rangers, som kæmpede sig flot tilbage. Først reducerede James Tavernier og siden udlignede Abdallah Sima kort før tid. Men dramaet var ikke slut. Adam Idah bragte Celtic foran igen bare to minutter efter. Og tre minutter inde i overtiden udlignede Rabbi Matondo.

Rangers 0-1 Celtic (Daizen Maeda, 1′):

Rangers 0-2 Celtic (Matt O’Riley, 33):

Rangers 1-2 Celtic ( James Tavernier, 55′)

Rangers 2-2 Celtic ( Abdallah Sima, 86′)

Rangers 2-3 Celtic (Adam Idah, 88′)

Rangers 3-3 Celtic (Rabbi Matondo 93′)

Se alle mål og højdepunkter fra den dramatiske kamp i videoen øverst i artiklen.