Spillerne skøjtede rundt i sløj nulløsning

Det var ikke den store fredagsunderholdning, da Lyngby Boldklub tog imod OB i Superligaens nedrykningsspil fredag aften.

Tobias Slotsager (OB) og Andri Gudjohnsen (Lyngby BK) i duel.
Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

Lyngby Boldklub og OB kæmper begge en dramatisk kamp for at beholde Superliga-statussen.

Fredag aften stod de så over for hinanden, hvor en sejr til et af holdene kunne sikre en smule luft i bunden af tabellen.

Men vejrguderne ville ikke hjælpe dem. På grund af et tungt, tungt regnvejr var banen en stor skøjtebane. Det satte sit præg på kampen, der endte uden scoringer. Og med meget få chancer.

OB tog konsekvensen af den sjaskvåde bane og pillede helt uhørt profilen Rami Al-Haji ud allerede efter en halv time. Banen var simpelthen ikke til hans profil, kunne assistenttræner Frank Hjortebjerg fortælle.

– Vi skal have nogen ind, som er gode til at slås og vinde andenboldene. Måske også surfe lidt på vandpytterne, sagde han til TV3 Sports udsendte reporter.

Kort før pausen havde Lyngby bolden i mål, og det kunne have været en forløsende scoring for hjemmeholdet. Men målet blev korrekt annulleret for offside. Frederik Gytkjær blev fanget i en offside-position i opspillet.

Anden halvleg blev ikke bedre, og selvom spillerne kæmpede det bedste, de har lært på den umulige bane, kunne det bare aldrig blive kønt.

Det uafgjorte resultat betyder, at begge mandskaber fortsat er snublende nær Vejle Boldklub på den forkerte side af stregen. Vejlenserne tager imod Viborg på søndag. Her kan en sejr hive dem op over stregen og skubbe Lyngby under.

Du kan se højdepunkter fra kampen i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P