Premier League

Sørensen om ‘Macho-Klaiber’: En del af hans personlighed

Sean Klaiber er højt agtet i Brøndby IF, men kan være en pestilens for hans direkte oppasser i kampene. For hollænderen nyder de ‘små kampe-i-kampen’, lyder det fra hans cheftræner, som er imponeret over wingbackens start i klubben.

Brøndbys Sean Klaiber efter superligakampen mellem FC København og Brøndby IF i Parken mandag den 1. april 2024.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han kom til Brøndby i sommer fra hollandske FC Utrecht. Siden brændt højreflanken af for Superligaens førerhold.

Sean Klaiber har været en vigtig tilføjelse til Brøndbys trup, hvor den hollandske wingback har markeret sig med godt spil, mål og assists.

I mandagens rivalopgør mod F.C. København bankede han sejren til Vestegnen i overtiden, og Klaibers chef er overrasket over hollænderens formidable start i klubben.

– Jeg er overrasket over, hvor hurtigt han kom ind og fik et stort impact på vores hold, og hvor god han var hurtigt på holdet. Og hvor hurtigt han blendede ind med sine holdkammerater. Men han er jo en super dygtig spiller, udtaler Jesper Sørensen til campo.dk.

Den 29-årige hollænder er ikke hentet på sit fremtidige potentiale, men sin evne til at levere på banen med det samme, fortæller Sørensen, og uddyber:

– Men det er klart, derfra og så til at gå ind med det samme og være en vigtig brik på et fodboldhold, der plejer at være et stykke vej. Og der har han virkelig taget det på meget kort tid.

Brøndbys Sean Klaiber efter superligakampen mellem FC København og Brøndby IF i Parken mandag den 1. april 2024.
Sean Klaiber kom til Brøndby i sommer. I mandags scorede han det vindende mål mod F.C. København i Parken. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Klaiber ses ofte i små dueller med hans direkte modstandere, og adspurgt om disse små ‘macho-games‘ i kampen er en del af Klaibers spillestil, nikkede Sørensen genkendende.

– Jeg tror da, det er en del af Seans motivation også i kampen. Hans motivation i spillet, det er at få taget de her kampe; ikke kun fodboldmæssigt, men også mentalt med de modstandere, han står overfor.

– Det tror jeg er noget han nyder og kan lide. Så derfor er det en del af hans personlighed og spil, fortæller Jesper Sørensen.

Se og hør Brøndby-trænerens svar omkring Sean Klaiber øverst i artiklen.

Brøndby skal i aktion igen på mandag, hvor Silkeborg venter på hjemme på Brøndby Stadion.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P