Premier League

Pochettino efter overtidssejr: Bør være et vendepunkt

Chelsea roder rundt i midten af tabellen, men fik torsdag aften en vild og hæsblæsende overtidssejr mod Manchester United. Efter kampen mente Chelseas manager, at kampen kan vende tingene på hovedet for den pressede klub.

Mauricio Pochettino jubler efter Chelseas sejr
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Der har været langt mellem højdepunkterne for The Blues denne sæson.

Skader, intern uro, dårligt spil og skuffende resultater har martret den store London-klub, og det har sat et stort pres på manager Mauricio Pochettino.

Torsdag aften var Chelsea på vej mod et nyt skuffende nederlag, men i overtiden af kampen mod Manchester United gik det hele amok.

Cole Palmer scorede to yderst sene kasser og sendte dermed alle tre point til klubben. Og resultatet var fuldt fortjent, lød det efter kampen fra Chelseas manager.

– Det var fantastisk. Vi fortjente det, og vi var det bedre hold. Det var et fair resultat. Hvis du ser over hele kampen, startede vi i kontrol, men begik en fejl. Vi var under følelsesmæssig påvirkning, udtaler Pochettino ifølge engelske Sky Sports.

Mauricio Pochettino jubler efter Chelseas sejr
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Spillet blev bedre i anden halvleg konstaterede argentineren, som altså kunne juble sammen med fansene til sidst, da de tre point var sikret.

– I sidste ende var det et fair resultat. For forbindelsen med fansene er det en vigtig dag. Det bør være et vendepunkt.

– Vi fortsatte med at tro, og vi sagde til spillerne, at der var to minutter tilbage, og at de skulle tro på, at vi kunne score målet. Det var virkelig vigtigt for os. En kamp, vi var nødt til at vinde.

Chelsea indtager nu tiendepladsen i Premier League og spiller søndag mod Sheffield United på udebane.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P