3F Superligaen

FCK-profil vil se mere kynisme: Har gjort det svært for os selv

F.C. København er fem point efter førerholdet Brøndby efter mandagens Derby-nederlag. Der er brug for sejr i det københavnske, og Mohamed Elyounoussi vil se mere kynisme, når FCK søndag møder FC Nordsjælland i Farum.

Brøndbys Yuito Suzuki og FCKs Mohamed Elyounoussi efter superligakampen mellem FC København og Brøndby IF i Parken mandag den 1. april.
Foto: Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

F.C. København skal rejse sig fra mandagens Derby-nederlag, når FC Nordsjælland venter på Right To Dream Park søndag.

Det har været en hård uge i kølvandet på nederlaget, lød det torsdag fra den københavnske cheftræner, og den norske profil stemmer i.

Derfor er Mohammed Elyounoussi også klar til at slå tilbage mod 3F Superligaens fjerdeplads fra FC Nordsjælland.

– Vi er alle meget motiveret for at vise en reaktion. Det synes jeg man kan mærke i holdet. Vi har selvfølgelig kigget på kampen, og ikke alt var dårligt, men det er klart at resultatet giver en meget dårlig følelse. Men det skal bruges som brændstof mod FC Nordsjælland, udtaler fortæller Mohamed Elyounoussi til klubbens hjemmeside.

F.C. København er på tredjepladsen i Superligaen, men har fem point op til Brøndby på førstepladsen med ni kampe tilbage.

Et svært hul at lukke, men ikke umuligt, mener den 29-årige nordmand.

– Vi har gjort det svært for os selv, men der ingen her, som ikke stadig tror på at vi kan komme tilbage. Vi kan kun fokusere på os selv, og vinde de kampe som ligger foran os.

– Vi skal vise os frem på en positiv måde, og det glæder vi os til at starte med på søndag i Farum. Hvor vi skal smide lidt mere kynisme ind i præstationen, slutter Elyounoussi.

Kampen mellem FC Nordsjælland og F.C. København fløjtes op klokken 16.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P