3F Superligaen

Pelle Mattsson om storebror: Vi bliver altid sammenlignet

Pelle og Magnus Mattsson er altid blevet sammenlignet, og til tider har det været en smule småirriterende for lillebror Pelle, som dog altid har set op til sin storebror.

Pelle Mattsson under Oddset Pokal-semifinalen imellem Silkeborg IF og FC Fredericia.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Som brødre vi dele.

For Pelle og Magnus Mattsson har det været fodboldbanerne i Silkeborg IF.

Således er de to brødre altid blevet sammenlignet, og det har dog til tider været en smule småirriterende for lillebror Pelle.

– Vi er altid blevet sammenlignet. Uanset om vi ville det eller ej. Nogle gange har det været lidt irriterende, for eksempel da jeg skrev min første kontrakt med Silkeborg.

– Der gik overskrifterne på, at der var dobbelt op på Mattsson i Silkeborg i stedet for, at det handlede om mig.

Det har dog aldrig været noget, som har skabt røre hos familien Mattsson.

– Hånden på hjertet, så har det aldrig gået mig på, og Magnus har været en stor inspiration for mig.

– Han har altid været to skridt foran mig, idet han er to år ældre. Han har banet vejen og hjulpet mig, så han har været en stor inspiration, selv om jeg tit bliver overset lidt, fortæller Pelle Mattsson til Silkeborg IF’s hjemmeside.

Pelle Mattsson er det seneste års tid brudt igennem i Silkeborg IF, imens Magnus Mattsson har brændt banen af i Holland for NEC Nijmegen og sidenhen vendt hjem til Danmark, hvor han nu tørner ud for F.C. København.

Brødreparret har siden Magnus’ retur til dansk fodbold mødt hinanden én enkelt gang, hvor storebror også trak det længste strå i en 0-3-sejr til FCK på Jysk Park.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P