3F Superligaen

Ærlig Fenger: Fuck den hjemmebanestatistik

Det er tolv (12!) kampe siden, at OB kunne sætte tre point ind på kontoen efter en hjemmekamp. Tirsdag kom endnu et nederlag foran egne fans, og Max Fenger er langt fra tilfreds med fynboernes lidet flatterende statistik.

Superligakampen mellem OB og Vejle Boldklub i Odense tirsdag den 2. april 2024.
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Hele Danmark flagede den 26. maj 2023.

Her fejrede den daværende kronprins – i dag konge – sin 55 års fødselsdag. Men der var også andre grunde til at hejse flaget. Hvertfald i Odense.

For OB har nemlig ikke vundet på eget græs, siden AC Horsens blev besejret med 2-1 for knap et år siden. I stedet har OB tabt ni kampe og spillet tre uafgjorte.

Tirsdag kom det nyeste hjemmebanenederlag, da Vejle vandt 0-1 i Odense. Og OB’s angriber Max Fenger taler lige ud af posen, når snakken falder på hjemmebanestatistikken.

– Jamen altså, for mig så fuck den statistik, udtalte en slukøret Max Fenger til campo.dk efter tirsdagens nederlag.

– Hvis vi bliver øvrige med at minde os selv om den statistik, så er det jo klart, at vi ikke kan vinde. Så det er bare at stikke den der statistik et vist sted hen.

Superligakampen mellem OB og Vejle Boldklub i Odense tirsdag den 2. april 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

OB har altså hentet hele 21 ud af klubbens 24 point på udebane. Hjemmebanen har udviklet sig til et kompleks. Og sådan burde det ikke være, mener Fenger.

– Det skal ikke gøre nogen forskel, om vi spiller på hjemmebane eller udebane. Det burde tværtimod være en fordel…ja, jeg ved ikke, hvad der går galt. Det er svært at sige, slutter den 22-årige sjællænder.

Pinlig OB’er: Der kastes med ting i omklædningsrummet

Kronprinsen er blevet til konge siden OB’s seneste hjemmebanesejr. Og i Kongens Lyngby kan fynboerne genrejse sig, når David Nielsens mandskab fredag venter for fynboerne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P