3F Superligaen

OB-chef forventer en anden kamp end sidst mod Vejle

OB tager hul på Kvalifikationsspillet tirsdag aften, hvor Vejle gæster Odense. Den seneste fynske sejr over Ivan Prelec’ mandsakb kom for to runder siden, men Søren Krogh regner med et andet kampbillede tirsdag aften.

Søren Krogh (OB Træner) da OB møder FC København i Superligaen på Nature Energy Park i Odense søndag den 17. marts 2024.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

OB spillede sin vel nok bedste offensive kamp under Søren Krogh, da Vejle Boldklub blev besejret i Grundspillet af Superligaen for tre uger siden.

Fynboerne spillede sig frem til pæne chancer, og lykkedes med at presse vejlenserne langt fremme på banen. Kampen endte alligevel kun 0-1 til OB.

Tirsdag aften er der mulighed for en reprise, når de rødklædte østjyder slår vejen forbi Fyn, men OB’s cheftræner forventer ikke det samme kampbillede, som sidst i Nørreskoven.

– Nej, det kan jeg umuligt forestille mig. Det er svært at gætte på kampbilledet, men jeg går ud fra, at de har kigget den kamp grundigt igennem og forsøgt at justere nogle ting, udtaler Søren Krogh til campo.dk.

OB var det bedste hold i seneste opgør, men vandt alligevel kun knebent blandt andet takket være en stor dobbeltredning fra norske Vilja Myhra i målet.

Søren Krogh forventer da også en tæt kamp tirsdag aften.

Søren Krogh (OB Træner) da OB møder FC København i Superligaen på Nature Energy Park i Odense søndag den 17. marts 2024.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

– Det bliver jo tight, som altid mod Vejle, som er et stærkt og godt organiseret hold. De har en god struktur, og Raul Albentosa er med igen. Han var ikke med senest, og han betyder selvfølgelig rigtig meget for deres defensiv og også på deres standardsituationer.

– Så jeg ser en noget andet kamp for mig, end det jeg så i den seneste kamp. Vi skal hvert fald være klar på, at det kan være en kamp, hvor vi får lov til at have bolden lidt mere, end vi normalt gør i mod noget lavt forsvarsspil.

– Jeg tror ikke det bliver sådan en åben forestilling, som det var i Nørreskoven senest.

Langt til overlevelse

Vejle under nedrykningsstregen kan med en sejr spille sig blot to point efter OB. Omvendt kan fynboerne virkelig lægge afstand til nedrykningsspøgelset med en sejr.

Krogh ser dog ikke kampen, som OB’s måde at spille sig ultimativt væk fra nedrykningsdramaet.

– Langt fra. Det er slet ikke vores approach til kampen. Den her med, at “nu er vi otte point foran, så er det umuligt at hente os”, den er umulig at købe ind på, for der er lang vej endnu. Man kan i princippet tabe de næste ni kampe.

Søren Krogh har luret David Nielsen: Jeg køber den ikke

– Det er et liv eller død, og det er ikke kun for os, men også for de andre. Så det med, at vi er allerede fritaget, det er der ingen chance for overhovedet. Vi taler om de ting, når vi har klaret skærende, og der er meget, meget, meget lang vej, det må jeg sige.

Søren Krogh savner flere mål fra sit mandskab, særligt fra fynboernes topscorer. Om de kommer mod Vejle vil tiden vise. Kampen fløjtes op klokken 19.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P