Jupiler Pro League

Skov Olsen sørgede for et enkelt point mod lokalrivaler

Andreas Skov Olsen skulle ikke bruge længe på banen for Club Brugge, før han var kommet på tavlen mod lokalrivalerne fra Cercle Brugge.

Andreas Skov Olsen står sammen med en holdkammerat fra Club Brugge, der står med en megafon.

18 minutter.

Så lang tid skulle Andreas Skov Olsen bruge på banen, før han havde sikret Club Brugge point.

Den danske landsholdsspiller, der senest måtte melde afbud til netop landsholdet med en skade, startede ude i Club Brugges udekamp mod Cercle Brugge.

Fra bænken kunne Skov Olsen efter en halv times spil se togolesiske Ahoueke Denkey bringe hjemmeholdet foran 1-0.

Efter 65 minutter blev både Andreas Skov Olsen og Casper Nielsen sat på banen af Club Brugges midlertidige træner Nicky Hayen, og 18 minutter senere viste den danske kantspiller skarphed.

Skov Olsen modtog bolden midt i feltet, og selvom hans venstrebensafslutning bestemt ikke var kraftfuld, så var det nok til at snyde Cercle Brugge-målmanden.

Skov Olsen var ikke uheldig med, at målet fik lov at stå, for holdkammeraten Casper Nielsen så ud til at spærre udsynet for målmanden fra det, der lignede en tydelig offside-position, men målet fik lov at stå.

Kampen var begge Brügge-klubbers første kamp i mesterskabsspillet, hvor det ene point giver Club Brugge en tredjeplads, mens Cercle Brugge er femmer af de i alt seks hold.