3F Superligaen

Skuffet Nielsen: Vi kommer ikke i nærheden af Randers

David Nielsen og Lyngby Boldklub løb ind i en ordentlig øretæve, da de gæstede Randers søndag i 3F Superligaen. Nordkøbenhavnerne tabte med 6-2, og det ærgrede naturligvis cheftræner David Nielsen.

Lyngbys cheftræner David Nielsen under superligakampen mellem Randers FC og Lyngby i Randers søndag den 31. marts 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Lyngby var bagud hele 6-1, da stadionuret rundede en times spil.

Randers kom ud som vilde heste i søndagen kamp i Kvalifikationsspillet, og Lyngby havde store problemer med at tøjle kronjydernes offensiv.

Kampen endte 6-2, og dermed fik David Nielsens mandskab den værst-tænkelige start på forårets ti afgørende nedrykningskampe.

Nielsen lagde sig da også fladt ned efter øretæven.

– Randers hurtige spillere var overalt, og vi fik ikke fat i dem. Så det var en dårlig præstation af os og en toppræstation af Randers, udtaler Nielsen til Lyngbys hjemmeside.

Lyngby var nede med 3-0 efter en halv time, men fik i første halvlegs overtid reduceret. Det gav en fornyet tro i omklædningsrummet, men den blev fuldstændig punkteret af tre hurtige Randers-kasser i starten af anden halvleg.

– Vi er ærgerlige over, at vi ikke formår at holde kampen, der hvor den er, da vi går til halvleg. For der havde vi lige scoret et flot mål, og vi har egentlig en god tro på tingene. Men vi kommer ikke i nærheden af Randers i dag, og det er skuffende.

Lyngbys cheftræner David Nielsen under superligakampen mellem Randers FC og Lyngby i Randers søndag den 31. marts 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Kampen var reelt afgjort efter Mohamed Fuseinis 4-1-kasse. Og selvom opgøret stadig var i gang, så havde David Nielsen også tankerne på fredagens kamp mod OB.

– Jeg ser på, om vi kan få nye og andre spillere ind, som kan gøre sig gældende til næste kamp. Vi bruger jo tiden, så selvom der stadig er fodboldkamp, så tænker vi os jo også lidt om, hvem vi skal have inde i forhold til, at der er en kamp på fredag.

Og spillerne ser frem til kampen på fredag, hvor der bliver mulighed for at vaske nederlaget væk.

– Det glæder de sig meget til, det ved jeg, slutter Nielsen.

Kampen mellem Lyngby og OB spilles fredag aften klokken 19, og den kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P