Østrigsk Fodbold

Salzburg-dansker blev helten i østrigsk guldkamp

Sturm Graz og Salzburg tørnede sammen søndag aften i den østrigske Bundesliga, og her var det danske Mads Bidstrup som løb med den helt store hovedrolle.

Mads Bidstrup i kamp for Salzburg

Der var masser af dansk islæt på banen, da to’erne fra Sturm Graz krydsede klinger med førerholdet fra RB Salzburg.

Hjemmeholdet stillede med William Bøving og Mika Biereth fra kampens begyndelse. Gæsterne havde Mads Bidstrup og Maurits Kjærgaard med fra start.

Kun to point adskilte de to mandskaber inden kampen, og det var da også en jævnbyrdig affære i første halvleg.

Ingen af holdene havde nogle skud på mål, og det var derfor målløst ved pausen.

Anden halvleg var kun tre minutter gammel, da danske Mads Bidstrup trådte i karakter for Salzburg. Den 23-årige sjællænder scorede sit første mål for Salzburg i seneste runde, og søndag fortsatte han de gode takter.

Her kvitterede danskeren for Petar Ratkovs hovedstødsoplæg ved at klappe bolden ind bag den sagesløs Vitezslav Jaros i Sturm Graz-målet.

Bidstrup er langt fra nogen hyppig målskytte. Faktisk er de to seneste mål også de to eneste, som midtbanespilleren har scoret i sin seniorkarriere.

Salzburg fik også bolden i nettet til 0-2, men målet blev trukket tilbage for offside. I overtiden kom stemningen på kogepunktet, hvor Sturm Graz fik to spillere udvist og Salzburg fik en enkelt.

Der blev dog ikke scoret mere i topbraget, og dermed blev Bidstrups kasse forskellen mellem de to hold i toppen af Bundesligaen. Her har Salzburg nu fem point ned til Sturm Graz.