International Fodbold

Medie: Roy Keane har været til samtaler om trænerjob

Pladsen som irsk landstræner er ledig, når april rinder ud, og nu erfarer et irsk medie, at Manchester United-legenden Roy Keane har været til samtale med det irske forbundet af tre omgange.

Roy Keane kigger direkte ind i kameraet
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

En tidligere irsk Manchester Unitedhardhitter kan afløse den anden på det irske landshold.

Den forhenværende Manchester United-stopper John O’Shea har ageret landstrænervikar for Irland, imens at forbundet har søgt efter en permanent løsning.

Og her er Roy Keane, som spillede 326 kampe for Manchester United fra 1993 til 2005, en af kandidaterne. Det erfarer mediet Irish Examiner.

Avisen skriver, at 52-årige Roy Keane allerede har mødtes med det irske fodboldforbund ad tre omgange.

Og det vil ikke være første gang, at den Cork-fødte Keane sidder på bænken for landsholdet. Han agerede nemlig assistentræner under Martin O’Neils ledelse fra 2013 til 2018.

Mediet erfarer, at det irske fodboldforbund er i slutfasen i arbejdet med at finde sin nye landstræner, som forventes at blive præsenteret inden for en måned.

Roy Keane har været manager i Sunderland og Ipswich, men siden 2013 kun haft assistenttrænerjobs. Det seneste, i Nottingham Forest, sluttede i 2019, og han har siden været fodboldekspert på engelsk tv.

Roy Keane kigger direkte ind i kameraet
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Keane fik debut som spiller på det irske landshold i 1991 og nåede repræsentere landsholdet 67 gange. Han deltog i VM-slutrunden i USA i 1994, hvor holdet røg ud i ottendedelsfinalen til Holland.

John O’Shea blev præsenteret i februar som midlertidig landstræner i marts’ to landskampe. Her spillede man 0-0 mod Belgien og tabte efterfølgende 0-1 til Schweiz.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P