Europæisk Klubfodbold

Ung Arsenal-dansker fortsætter vanvittig målform

Arsenals danske angriber Chido Obi kom på tavlen hele fire gange for klubbens U18-hold, da Fulhams ungdomshold blev besejret lørdag. Det er anden anden kamp i træk, at han scorer fire mål.

Det engelske fodboldforbund vil gafle Chido Obi-Martin fra DBU og Danmark.

Den blot 16-årige danske angriber Chido Obi er i et utroligt målhumør for tiden.

Før landskampspausen scorede danskeren hele fire kasser i udraderingen af Crystal Palaces U18-hold.

Lørdag var han tilbage i Arsenal, hvor Fulham ventede. Og her gentog den danske teenager sin imponerende bedrift fra seneste kamp.

Efter 21 minutter bragte Obi sit mandskab foran, da han sendte et straffespark i kassen. Efter 33 minutter fordoblede han føringen, og i overtiden af første halvleg omsatte han endnu en gang et straffespark til en scoring.

Arsenal U18 var foran 3-2 ved pausen takket være tre scoringer fra Chido Obi. I anden halvleg ville Arsenals Louis Alexander Zecevic-John også lege med, og han gjorde det til 4-2.

Chido Obi var dog ikke færdig og to minutter før tid lukkede og slukkede Obi med sin fjerde kasse til kampens slutresultat 5-2.

Arsenal-dansker om chancerne ved U17-EM: Kan blive stort

Dermed er Chido Obi oppe på 12 fuldtræffere i 11 kampe i U18 Premier League.

Han er noteret for ti mål i 14 kampe for Danmarks U17-landshold, som tirsdag kvalificerede sig til sommerens EM.