Eliteserien

Officielt: Bodø/Glimt køber ung dansker i FCN

Bodø/Glimt har oprustet sine bagerste geledder med danske Villads Nielsen, som er hentet i FC Nordsjælland. Den unge dansker skifter til de norske mestre med øjeblikkelig virkning.

Villads Nielsen poserer i Glimt-drakt etter å ha signert sin første kontrakt med Bodø_Glimt
Foto: Bodø/Glimt
Denne historie udkom først på campo.dk

Villads Nielsen er nyeste dansker i Bodø/Glimt.

Det står klart lørdag, hvor den 19-årige midterforsvar er præsenteret hos de norske mestre.

Nielsen har tørnet ud for FC Nordsjællands U19-mandskab i denne sæson og manglede fortsat at få debut på Farum-klubbens førstehold.

Nu er han skiftet til den nordnorske mesterklub.

I Bodø/Glimt har Nielsen skrevet under på en kontrakt med udløb i sommeren 2028. Dermed er knap ni år i FC Nordsjælland forbi.

Nielsen er dog langt fra færdigudviklet, lyder det fra FCN.

– Der er stadig masser af potentiale for udvikling hos Villads, og vi havde gerne set ham fortsætte den udvikling her i FCN. Det primære mål er at se vores akademi-spillere tage skridtet til Superliga-holdet, men samtidig ved vi også, at nogle af de unge, dygtige mennesker kommer til at tage andre veje – enten i Danmark eller uden for landets grænser, udtaler teknisk direktør i FCN, Alexander Riget.

– I dette tilfælde har Bodø/Glimts interesse udmøntet sig i en rigtig god aftale, hvor vi bliver flot kompenseret, og da konkurrencen i midterforsvaret er rigtig stærk i både Superliga-truppen og på akademiet, har vi også taget hensyn til muligheden for seniorspilletid på den kortere bane for Villads.

Villads Nielsen poserer i Glimt-drakt etter å ha signert sin første kontrakt med Bodø_Glimt
Foto: Bodø/Glimt

Villads Nielsen, som har været anfører på U19-holdet i Farum, og også fået spilletid på det danske U19-landshold, takker for tiden i Farum.

– Jeg vil gerne takke hele klubben for både de opture og nedture, der har været igennem min tid i klubben. Det har været med til at udvikle mig til den person og fodboldspiller, jeg er i dag, udtaler Villads Nielsen.

– Nu fortsætter mit fodboldeventyr i Bodø/Glimt, hvor jeg glæder mig til at udfordre mig selv i et nyt land og fortsætte min udvikling.

Bodø/Glimt starter sæsonen i Eliteserien på mandag, hvor Fredrikstad venter på udebane.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P