Premier League

Howe efter vild sejr: Bedste stemning jeg har oplevet

Newcastle var helt nede i sækken, men scorede tre gange i de sidste 13 minutter og vandt dermed lørdagens tidlige kamp i Premier League. Efterfølgende fortæller Eddie Howe om den euforiske stemning på St. James Park.

Eddie Howe jubler med en arm ud til Newcastles fans efter sejren over West Ham
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Det hele var nærmest afgjort, og Newcastle var fuldstændig begravet lørdag mod West Ham.

Gæsterne var foran 1-3, som kampens nærmede sig sine sidste minutter, men på en fuldstændig utrolig afslutning endte Newcastle med at tage alle tre point.

St. James Park gyngede og vuggede, og de euforiske tilstande fik fuldt afløb, da Harvey Barnes sikrede sejren i det 90. minut.

Og publikum spillede en stor rolle i det store comeback, lyder det efterfølgende fra Eddie Howe.

– Man kan ikke undervurdere den rolle, som publikum spillede i dag. Da det blev 3-2, var der en følelse af, at vi kunne komme tilbage og få en uafgjort. Men så scorede vi tidligere, og det gav os tid til at få den vindende scoring.

– Publikum var utrolige, og det er den bedste atmosfære, jeg nogensinde har oplevet, udtaler Eddie Howe efter kampen ifølge BBC.

Eddie Howe jubler med en arm ud til Newcastles fans efter sejren over West Ham
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Alexander Isak reducerede til 2-3 i det 77. minut, og Harvey Barnes udlignede med syv minutter igen. I det 90. minut bankede Barnes sejren til Newcastle, som dermed indtager ottendepladsen i Premier League.

Sejren sender da også et signal, mener Howe.

– Det er en påmindelse om, at vi stadig kæmper. Vi har ikke opgivet at opnå noget konkret denne sæson. Publikum har heller ikke opgivet, og de er stadig med os, og det betyder alt for mig.

Newcastles næste opgave i Premier League er på tirsdag, hvor Everton venter på Goodison Park.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P