LaLiga

Eric Garcia vender hjem til Barca: 100 procent sikkert

Midterforsvareren Eric Garcia har i denne sæson været udlejet til Girona, men han vender med sikkerhed tilbage til FC Barcelona til sommer.

Eric Garcia flugter en bold væk i kampen mod Dynamo Kyiv.
Foto: Valentyn Ogirenko/Reuters/Ritzau Scanpix

Han nåede at få to indhop, inden han rejse 100 kilometer mod nord.

23-årige Eric Garcia skiftede i sommer FC Barcelona ud med Girona, og det skifte har han næppe fortrudt.

Selvom Girona på det seneste har været inde i et resultatmæssigt formdyk, så har den lille catalanske klub fortsat Champions League-kvalifikation indenfor rækkevidde, og klubben har kun to point op til netop FC Barcelona på andenpladsen i LaLiga.

Garcia har under sin lejeaftale hos Girona etableret sig som fast mand på Michels mandskab, men til sommer vender han retur til FC Barcelona. Det slår han selv helt fast.

– Jeg har en kontrakt, jeg er nødt til at vende tilbage, når sæsonen slutter. Det, der er 100 procent sikkert, er, at jeg vender tilbage til Barca. Når jeg er der, må jeg se, hvad der sker, siger Eric Garcia ifølge Sport til radiostationen Rac1.

Eric Garcia vendte i sommeren 2021 tilbage til FC Barcelona efter fire år i Manchester City, og særligt i sin første sæson tilbage i det spanske spillede han en stor rolle.

Det ændrede sig markant i mesterskabssæsonen sidste sæson, hvor særligt Jules Koundé, Ronald Araujo og danske Andreas Christensen tog sig af spilletiden i det centrale midterforsvar.

De tre er stadig i klubben i denne sæson, og så har de fået øget konkurrence af bare 17-årige Pau Cubarsí, der har imponeret stort i sin gennembrudssæson.

Konkurrencen frygter Eric Garcia dog ikke – tværtimod.

– Konkurrence gør alle bedre, og i sommer havde jeg personligt brug for at komme afsted, så jeg kunne spille hver weekend, og så jeg kunne komme til at nyde at spille dag ud og dag ind igen. Når jeg kommer tilbage til Barca, ved jeg, at der er midterforsvarer, der gør det rigtig godt, men jeg gør det også rigtig godt her – jeg ved, hvad for noget fodbold jeg kan spille, og det viser jeg her,

Med ni kampe tilbage af sæsonen er der fortsat alt at spille om for både FC Barcelona og Girona, der mødes til sæsonens sidste indbyrdes opgør den 5. maj på Estadi Montilivi i Girona.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P