3F Superligaen

David Nielsen freder VFF, RFC og OB i nedrykningskamp

Selvom Lyngby Boldklub går ind i nedrykningsspillet over både Randers og Viborg, så bliver det de kongeblå, der skal kæmpe for at undgå nedrykning, forudser cheftræner David Nielsen.

Cheftræner for Lyngby David Nielsen efter Superliga-kampen mellem Lyngby Boldklub og Viborg FF i Superligaen på Lyngby Stadion søndag den 17. marts 2024.. (Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix)

OB har 24 point, og så følger Lyngby, Viborg og Randers med hver 23 point.

En målscore, der er henholdsvis ét og to mål bedre end de jyske konkurrenter, gør, at Lyngby forud for nedrykningsspillet er foran konkurrenterne i tabellen, men alligevel er Lyngby cheftræner David Nielsen mere eller mindre klar til at frede både OB, Viborg og Randers i nedrykningskampen.

– Som jeg ser det er der tre hold, som skal spille om Europa, og tre hold, som kan rykke ned – det er Hvidovre, Vejle og så os selv. Det bliver med kniven for struben i alle ti kampe, og det skal vi være klar på, lyder det fra David Nielsen, som uddyber:

– Sidste år var der en rigtig stor klub, som lavede stort set alle de fejl, man kan forestille sig. Og de rykkede ud. OB har fået styr på deres klub og kommer ikke til at lave de fejl, det er jeg 100 procent sikker på.

– Randers er alt for stabile, og Viborg har så meget kvalitet, at de nok skal få hevet deres point. Så det (nedrykning, red.) står mellem os, Hvidovre og Vejle, lyder det fra David Nielsen.

Så sent som i seneste kamp inden landskampspausen slog David Nielsen og Lyngby ellers Viborg 2-0 hjemme i Lyngby.

Selvom den kamp var vigtig, så ser David Nielsen frem mod første kamp i nedrykningsspillet – kampen mod Randers FC på søndag:

– Jeg synes vi står godt rustet. Sejren mod Viborg var vigtig i forhold til at bevise for os selv og alle andre, at vi stadig kan vinde fodboldkampe. Men vi er videre, for kampen på søndag bliver ekstrem svær, og giver vi bare Randers to procent følelse af, at de kan vinde, så taber vi kampen, lyder det fra David Nielsen.

Mens Lyngby søndag skal på besøg hos Randers, får Viborg søndag besøg af Hvidovre. Tirsdag mødes OB og Vejle i Odense.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P