Allsvenskan

Skidt for Askou: Keeper slemt skadet en uge før sæsonstart

Få dage før Allsvenskan sparkes i gang i Sverige meddeler IFK Göteborg med Jens Bertel Askou ved roret, at førstemålmanden Pontus Dahlberg er blevet langtidsskadet – og transfervinduet lukker om få dage.

Det er ikke nogen speciel lukrativ aftale, AC Horsens har fået ved at sælge Jens Bethel Askou til IFK Göteborg - kun små 500.000 kroner.
Foto: IFK Göteborg

Efter en lang vinteropstart, så skydes Allsvenskan i Sverige i gang på mandag.

Men en rigtig dårlig nyhed er tikket ind i 11. time for danskerklubben IFK Göteborg med danske Jens Bertel Askou i spidsen.

Klubben meddeler nemlig, at førstemålmanden Pontus Dahlberg er blevet slemt skadet i knæet. En skade, som holder målmanden med to landskampe for Sverige, ude i store dele af sæsonen.

Målmanden fik et slag på knæet i lørdagens testkamp mod Sarpsborg. En undersøgelse har vist, at det er en skade i det bagerst korsbånd.

Klubben ønsker ikke at spekulere i, hvor lang tid den 25-årige målmand må sidde ude, men skriver, at det drejer sig om en længere periode af 2024.

Og det er et problem for Askou og IFK.

For det svenske transfervindue lukker den 28. marts, og med sæsonstart lige om hjørnet, så skal danskerklubben handle hurtigt, hvis der skal hentes en erstatning for den skadede Dahlberg.

Foruden Dahlberg råder klubben over den islandske målmand Adam Benediktsson.

Campo.dk har været i kontakt med Jens Bertel Askou, som dog ikke havde nogle kommentarer på nuværende tidspunkt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P