Oddset Pokalen

Lang aftale på plads: Oddset Pokalen fortsætter hos Viaplay

Viaplay og Oddset Pokalen har tirsdag offentliggjort, at de fortsætter samarbejdet helt frem til 2030.

Roony Bardghji kysser den danske pokal.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

De har været med længe, men nu går de solo.

Viaplay har efter sommeren sikret sig eksklusive rettigheder til den danske pokalturnering Oddset Pokalen.

Dermed slutter parløbet mellem Viaplay og Danmarks Radio, når denne sæsons pokalfinale er færdigspillet.

De kommende seks sæsoner sidder Viaplay således alene på rettighederne, og det betyder, at efter sommerferien vil sidde på alle kampe fra pokalturneringen samt halvdelen af kampene fra Superligaen – som de fra sommer kommer til at dele ligeligt med TV 2.

– Med de eksklusive rettigheder til Oddset Pokalen har vi nu en komplet dansk fodboldpakke med halvdelen af 3F Superligakampene, alle kampe fra Nordicbet Liga og alle kampe fra Oddset Pokalen.

– Det gør os til det absolutte hjemsted for dansk fodbold, og vi glæder os til at udvikle dækningen yderligere i samarbejde med Divisionsforeningen og klubberne i de kommende år, siger Viaplay Group Danmarks CEO, Lars Bo Jeppesen.

Også hos Divisionsforeningen er der tilfredshed med den nye aftale.

– Vi er rigtig glade for at fortsætte parløbet med Viaplay Group de kommende seks år. Viaplay har været dansk professionel klubfodbolds stærkeste partner gennem tiderne – og har også en stor andel i den enorme udvikling, som Pokalturneringen har været igennem de seneste år. Vi glæder os til at fortsætte den udvikling sammen med Viaplay, lyder det fra direktør i Superligaen A/S Claus Thomsen.

Oddset Pokalen er i denne sæson nået til semifinalerne, hvor første opgør står allerede på fredag.

Her møder FC Nordsjælland AGF i Farum, mens Silkeborg hjemme tager imod NordicBet Liga-klubben FC Fredericia. Der er returopgør i semifinalerne torsdag den 11. april.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P