Herrelandsholdet

Damsgaard starter: Har været opløftende i lejren

Mikkel Damsgaard er med fra start, når Danmark møder Færøerne tirsdag aften. Startpladsen kommer efter nogle gode træninger i landsholdslejren, lyder det fra Kasper Hjulmand.

Mikkel Damsgaard og Gustav Isaksen under træningen i Helsingør, mandag den 18. marts 2024. Holdet møder lørdag Schweiz i en venskabskamp forud for EM.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det er præcist ét år siden, at Mikkel Damsgaard havde sin seneste startplads på Herrelandsholdet.

Den 26. marts 2023 var han en del af det hold, der led et smertefuldt nederlag til Kasakhstan i EM-kvalifikationen.

Tirsdag aften går det forhåbentlig ikke lige så galt, når Færøerne venter i en testkamp. Og her er Mikkel Damsgaard tilbage i startopstillingen.

Landstræner Kasper Hjulmand forklarer op til kampen, hvorfor han har valgt at starte med Brentford-danskeren.

– Mikkel har været opløftende at se i lejren. Det har været en fornøjelse at se, hvordan han ligger og arbejder mellem linjerne. Der er ikke nogen, der har dén fornemmelse, som han har, i det, man ikke kan måle og veje, udtaler Kasper Hjulmand til TV2.

Mikkel Damsgaard og Gustav Isaksen under træningen i Helsingør, mandag den 18. marts 2024. Holdet møder lørdag Schweiz i en venskabskamp forud for EM.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Landstræneren har skiftet otte spillere i start-elleveren fra den målløse kamp i Parken mod Schweiz i weekenden. Og tilføjelsen af Damsgaard giver Hjulmand flere muligheder.

– Vi kan spille ham fra venstre, som vi gør i starten, og han spilles som en af otte’erne undervejs. Jeg kan godt tænke mig at se ham sammen med Christian (Eriksen, red.). Han har vist lovende takter, og det håber jeg også, at han viser os, slutter landstræneren.

Testkampen mellem Danmark og Færøerne fløjtes op klokken 20:15 og kan se så TV2 og TV2 Play.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P