Premier League

Walker storroser Liverpool-rival: Er som en quarterback

De kæmper om mesterskabet i Premier League, og om pladsen på højre back på det engelske landshold. Men alligevel er Manchester Citys Kyle Walker ude med store roser til Liverpools Trent Alexander-Arnold.

Kyle Walker med heftige gestikulationer for Manchester City
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Trent Alexander-Arnold roses ofte for sine evner med bolden for fødderne.

Liverpools 25-årige højre back er noteret for 82 oplæg i sine 302 optrædener i den røde trøje, men på landsholdet har det knebet med spilletiden.

Her har der været sat spørgsmålstegn ved backens defensive evner. Men fra Kyle Walker, som er landstræner Southgates foretrukne højre back, er der store roser til backkollegaen hos Liverpool.

– Trent er en quarterback på højre back. Jeg har aldrig nogensinde set en sparke på den måde. Der er luft under, når den skal have luft under, eller den kan sendes direkte i brystet, udtaler Kyle Walker i Rio Ferdinands fodboldpodcast FIVE.

Kyle Walker spillede senest for England i weekenden, hvor Brasilien vandt 0-1 på Wembley. Trent Alexander-Arnold var end ikke på bænken.

– Jeg synes, folk er for meget ude efter ham på grund af hans forsvarsspil. Men så kan folk også hænge mig ud for mine indlæg. Jeg tror ikke, at nogen kommer til at have den fulde pakke.

Kyle Walker med heftige gestikulationer for Manchester City
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

– Jeg synes, han har forbedret sig massivt på hans forsvarsspil, og jeg tror også, det er noget, som kommer med alderen, slutter Kyle Walker i samtale med den tidligere Manchester United-forsvarer.

Kyle Walker måtte lade sig udskifte med en skade mod Brasilien og har forladt den engelske landsholdsejr.

Walker bar anførerbindet i fraværet af Harry Kane, men når England tirsdag aften møder Belgien, så bliver det med en anførerdebutant.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P