International Fodbold

Ikke optimalt for Færøerne: Danmark ville møde os

Færøernes landstræner fortæller på pressemødet forud for tirsdagens testkamp mod Herrelandsholdet, at kampen ikke er den bedste forberedelse for Øgruppen forud for Nations League-kampene i efteråret.

Verdens nummer 135 venter tirsdag aften for Kasper Hjulmand og co.

Færøerne gæster Brøndby Stadion, og de kommer med en sjælden firemåls-storsejr over Lichtenstein i bagagen.

Men kampen mod Danmark er alligevel ikke optimal for færingerne. Det fortæller landstræner Håkon Ericson forud for testkampen tirsdag.

Færøerne spiller nemlig i tredjebedste lag i efterårets Nations League, og derfor havde mindre hård modstand været at foretrække, lyder det fra Ericson.

– Det er ingen hemmelighed, at dette ikke er den bedste forberedelse til Nations League senere på året, når det kommer til kvaliteten af ​​modstanderen. Men Danmark ønskede at spille mod os, udtaler svenskeren ifølge det færøske medie Roysnu.

Færøerne valgte at takke ja til forespørgsel fra DBU, for det er ikke hver dag, at Danmark kommer og banker på døren, lyder det.

– Det har ellers været svært at få træningskampe mod historisk set, og vi valgte at gribe chancen.

Det bliver et reservespækket landshold, som Kasper Hjulmand sætter på banen. Men færingerne regner alligevel med at bruge det meste af kampen i forsvaret.

– Vi kommer sandsynligvis til at være meget på defensiven i morgen (tirsdag, red.), og det skal vi gøre godt. Planen er dog også at true dem offensivt, slutter landstræneren på pressemødet mandag.

Danmark har en ny anfører til tirsdagens kamp, som fløjtes op klokken 20:15. Kampen kan ses på TV2 og TV2 Play.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P