3F Superligaen

Spændt Lerager om guldkamp: Du skal være skarp i år

F.C. København kæmper en tæt kamp i toppen af den danske 3F Superliga sammen med FC Midtjylland og Brøndby. Og for Lukas Lerager handler det om at være fokuseret, hvis det skal blive til et tredje mesterskab på stribe for FCK.

FCKs Lukas Lerager til 1-0 under Champions League kampen mellem FC København - Galatasaray SK i Parken, tirsdag den 12 december 2023.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der er stor spænding i toppen af dansk fodbold forud for de sidste ti kampe i sæsonen.

Tre point adskiller FC Midtjylland på Superligaens førstepladsen med F.C. København på tredjepladsen, og der er derfor lagt op til et nervepirrende forår.

F.C. København er forsvarende mestre, og selvom klubben har vundet de seneste to sæsoner, så er der ingen metaltræthed hos Lukas Lerager og co.

– Det bliver spændende i år. Det må man sige. Det er meget tæt. Vi er fokuseret, og vil rigtig gerne vinde igen i år. Det vil være kæmpestort, så det er klart målet, udtaler Lukas Lerager til FCK TV.

Den 30-årige midtbanespiller mærker også, at det spidser til i toppen af rækken. Derfor kræves der fuld fokus, hvis FCK skal tage det tredje mesterskab på stribe.

– Det vil jo være tredje gang i træk, så vi har jo prøvet det i to sæsoner. Der var det også tæt, og vi kom lidt fra baghjul af. I år tror jeg bare, du skal være endnu mere skarp.

FCKs Lukas Lerager til 1-0 under Champions League kampen mellem FC København - Galatasaray SK i Parken, tirsdag den 12 december 2023.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

– Jeg tror, det bliver de små ting, der kommer til at være afgørende, fordi der også er to andre dygtige hold med, som også ligger deroppe.

F.C. København kan spille sig på andenpladsen allerede i første kamp af Mesterskabsspillet. Her venter ærkerivalen Brøndby IF i Parken.

– Det kunne ikke være bedre jo. Det er en fed kamp at starte med. Et fyldt Parken, det er klasse og det glæder vi os rigtig rigtig meget til. Men det er klart, vi skal have tre point dér, det giver sig selv. Og så er vi forhåbentlig i gang, slutter Lukas Lerager.

Derbyet mellem FCK og Brøndby bliver spillet mandag den 1. april, og kampen fløjtes op klokken 14.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P