Herrelandsholdet

Ny norsk nedtur: Smider sejren mod Tjekkiet

Det norske landshold var foran mod Tjekkiet, men endte igen med en resultatmæssig nedtur, da Tjekkiet sejrede til sidst.

Erling Haaland i duel for det norske landshold mod Tjekkiet
Foto: Lise Aserud/AFP/Ritzau Scanpix

Det går ikke så godt for det norske landshold for tiden.

De norske drenge formåede ikke at kvalificere sig til sommerens EM-slutrunde, og derfor arbejder Ståle Solbakkens tropper nu på at forberede sig til Nations League efter sommer.

Men den første træningskamp frem mod Nations League gik ikke efter planen for det norske landshold. Lørdag aften tabte Ståle Solbakken og co. således med 2-1 hjemme mod Tjekkiet.

Det var ellers ikke et norsk landshold uden stjerner. Ståle Solbakken stillede således med profilerne Erling Haaland og Martin Ødegaard i startelleveren.

Og det startede da også godt med en tidlig scoring, da det unge Manchester City-talent, Oscar Bobb, afdriblede to tjekker og bankede bolden i kassen.

Herefter kom Tjekkiet dog med i opgøret, og David Zima kunne kort før pause udligne til stillingen 1-1 på hovedstød efter dårlig norsk opdækning.

Langt hen i anden halvleg så det ud til, at de to nationer skulle dele, men alligevel endte det ud i en norsk fiasko, da Antonin Barak sparkede et frispark flot i netmaskerne.

Kampen endte altså med en 2-1-sejr til Tjekkiet, der fortsatte den norske nedtur, mens nationen selv tog et godt skridt frem mod sommerens EM-slutrunde.

Her venter gruppespilkampe mod Portugal og Tyrkiet samt vinderen af EM-playoff-finalen mellem Georgien og Grækenland, som finder sted den 26. marts.

Hjulmand inden Schweiz: Vi skal et niveau op!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P