Portugisisk Fodbold

Medie: Hjulmands tatovering kan ødelægge stort skifte

Morten Hjulmand har imponeret for Sporting i denne sæson, og det har fået større klubber til at overvåge danskeren. Blandt andet engelske Tottenham har vist interesse, men der er bare et problem: Morten Hjulmands tatovering.

Morten Hjulmand i kamp for Sporting mod Arouca i den portugisiske liga
Foto: Manuel Fernando Araujo/EPA/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Morten Hjulmand er et varmt navn for tiden.

Den 24-årige landsholdsmidt er fast starter i Sporting, som fører den portugisiske liga, og det har skabt interesse fra blandt andet Tottenham Hotspur.

Hjulmand kom til Sporting i sommer fra italienske Lecce, og her har Tottenham angiveligt holdt et vågen øje med danskeren.

Et skifte ligger måske og lurer, men der er bare et problem…

Morten Hjulmand har været fan af Arsenal siden barnsben, og danskeren har en tatovering af The Gunners‘ logo på sin overarm.

Arsenal og Tottenham er som bekendt ærkefjender, og der bliver altid gået lige til grænsen – og nogen gange over – når de to klubber fra det nordvestlige London krydser klinger.

Det portugisiske medie Record skriver, ifølge FootbollsKanalen, at Hjulmands sympati for Arsenal har fået Spurs til at tænke sig om en ekstra gang.

Morten Hjulmands kontrakt i Portugal udløber først i sommeren 2028, og danskeren menes at have en frikøbsklausul på 600 millioner kroner.

Hjulmand med kølig kasse i Sportings storsejr

Hjulmand er noteret for tre mål og fire assists i sine 22 kampe i den portugisiske liga denne sæson. Han scorede senest mod Arouca den 10. marts.

Danskeren er lige nu samlet på træningslejr i Helsingør sammen med resten af Herrelandsholdet frem mod lørdagens testkamp mod Schweiz.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P