Premier League

Medie: Liverpool holder øje med Dortmund-angriber

Flere af Liverpools angribere er i indeværende sæson blev udskældt for at være uskarpe. Nu melder Bild så Liverpool interesseret i Dortmunds angriber Donyell Malen.

Donyell Malen holder sig til ansigtet og ser skuffet ud.
Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

11 mål og tre assists i 23 kampe.

Det er nogle ganske fine offensive statistikker, som den hollandske Dortmund-angriber, Donyell Malen, har opnået i indeværende sæson.

Derfor er det heller ikke så underligt, at Bild nu melder Liverpool interesseret i den offensive hollænder.

Liverpool har i perioder i indeværende sæson døjet med skarpheden, hvor flere af de offensive spillere har fået hug for ikke at score på sine chancer.

Senest manglede Liverpool en anelse skarphed, da man blev ekspederet ud af FA Cuppen af rivalerne fra Manchester United.

Men Malen bliver ikke en billig mand at hente.

Dortmund har i flere omgange udtalt, at man ikke ønsker at sælge hollænderen, der har kontrakt indtil 2026. Dog erfarer Bild, at det ville være muligt at lokke Dortmund til et salg, hvis et bud på omkring 450 millioner kroner lander på tyskernes bord.

Bild erfarer ligeledes, at det, selvom Liverpool har været interesseret i Malen gennem en længere periode, kommer til at være op til Liverpools nye træner at beslutte, om Malen skal hentes til det nordlige England.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P