VAR annullerer West Hams sejrsmål i overtiden mod Villa

Der er tre klubber i Premier League, der spiller i bordeaux og lyseblå, og søndag mødtes to af dem, da West Ham dybt inde i overtiden troede, at de havde scoret sejrsmålet mod Aston Villa, men VAR ville det anderledes.

West Ham og Aston Villa spiller i nærkamp i Premier LEague.
  • Der var vigtige point på spil i Premier Leagues subtop, da West Ham søndag tog imod Aston Villa hjemme på London Stadion, men det blev til en pointdeler, da kampen endte 1-1

• Michail Antonio gav West Ham føringen efter 29 minutter spil, og kort efter pausen troede samme Antonio, at han havde gjort det til 2-0, men jamaicanerens mål blev annulleret for hands. I stedet var det med 10 minutter tilbage af kampen italienske Nicolo Zaniolo, der udlignede for gæsterne

• I seks minutters overtid troede Tomáš Souček, at han havde givet West Ham sejren, men for anden gang i kampen blev et West Ham-mål annulleret som følge af hånd på bolden i opspillet

West Ham 1-0 Aston Villa (Michail Antonio, 29′):

West Ham 1-1 Aston Villa (Nicolo Zaniolo, 79′):

West Ham 1-1 Aston Villa (West Ham-scoring annulleres, 90+’):