3F Superligaen

AGF-målscorer ‘AJ’: Et enkelt mål er tit nok

Selvom der var en smule tvivl om, hvem der stod for AGF’s mål mod Hvidovre søndag, så er Jonas Jensen-Abbew ikke i tvivl. Det var nemlig ham, der blev matchvinder.

Jonas Jensen Abbew glæder sig over sin første scoring som AGF-spiller.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF går ud af superligagrundspillet med to 1-0-sejre.

Søndag blev det nemlig til en 1-0-sejr over Hvidovre, efter aarhusianerne i sidste uge slog Silkeborg med samme cifre.

Mens AGF er det hold i mesterskabsspillet, der har scoret færrest mål, så er Brøndby det eneste hold, der har lukket færre mål end AGF, og det er ikke nogen tilfældighed.

– Det er super vigtigt [at holde nullet]. Det giver en stabilitet i holdet, at vi ved, at vi er super stærke defensivt, og vi ved også, at det er meget sjældent, at vi lukker mål ind, og derfor er et enkelt mål tit nok. Vi vil gerne score mange flere mål, end vi gør lige nu, men vi har en solid base defensivt, og det er noget, vi kan bygge videre på, siger AGF’s nye forsvarsspiller Jonas Jensen-Abbew til AGF’s egne kanaler.

Netop Abbew blev matchvinder i søndagens kamp mod Hvidovre, selvom der var en smule tvivl om, hvorvidt det var Abbew eller Tobias Anker, der skulle noteres for scoringen.

Den tidligere FC Nordsjælland-stopper er dog ikke selv i tvivl.

Abbew på pletten – sikrer AGF vigtig sejr i uskøn affære

– Det er mig, det er lidt tilfældigt. Den rammer mig på skulderen og ryger ind, men den tager jeg alle dage, lyder det fra Jensen-Abbew.

Med superligagrundspillet afsluttet venter der nu første en landskampspause, inden AGF den 29. marts skal en tur til Farum for at møde FC Nordsjælland i den første af to pokalsemifinaler.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P