Real Madrid lægger afstand med sikker sejr over Osasuna

Real Madrid kom aldrig for alvor i problemer i Pamplona, da de lørdag aften aften lagde yderligere afstand til konkurrenterne i toppen af LaLiga.

Real Madrids Dani Carvajal jubler over en scoring mod Osasuna.

Real Madrid lagde afstand til begge sine catalanske forfølgere i toppen af LaLiga, da hovedstadsklubben lørdag slog Osasuna 2-4.

Real Madrid har nu 10 point ned til Girona på andenpladsen og ét yderligere til FC Barcelona, inden de to catalanske hold senere spillere deres kampe i LaLigas spillerunde 29.

Real Madrid har ikke tabt en kamp i ordinær spilletid siden september, og lørdag gik den gode Madrid-stime ud over Pamplona-klubben Osasuna.

Vinicius Junior åbnede allerede efter fire minutters spil scoringen, men kroatiske Ante Budimir fik allerede tre minutter efter udlignet.

Dani Carvajal gav på ny Real Madrid føringen efter 18 minutters spil, da han med sin femte sæsonscoring passerede Sergio Herrera i Osasuna-målet.

I anden halvleg gjorde først Brahim Diaz og siden Vinicius Junior det til både 1-3 og 1-4, inden Osasuna i kampens overtid fik reduceret til slutresultatet 2-4.