Argentinske Taty Castellanos leverede et indhop i lørdagens kamp mod Frosinone, som man som træner kun kan drømme om.

Lazios argentinske angriber Taty Castellanos løber efter bolden i Serie A.

Ét minut på banen – ét mål.

Tre boldberøringer i kampen – to mål.

Taty Castellanos leverede i dén grad varen som indskifter, da han med to scoringer sørgede for Lazios 2-3-sejr ude over Frosinone.

Den 25-årige argentinske angriber blev sendt på banen i stedet for anfører Ciro Immobile efter 56 minutters spil, og inden da havde han set spanske Pol Lirola give Frosinone føringen, inden Mattia Zaccagni kort før pausen fik udlignet.

Ved et frispark højt på Frosinones banehalvdel blev Castellanos sendt på banen, og ved bagstolpen steg han uimodståeligt til vejrs og stangede 1-2-målet ind ved fjerneste stolpe med sin første boldberøring i kampen.

Efter yderligere én berøring, som ikke blev omsat til mål, var der igen mål fra argentineren fem minutter efter føringsmålet, da han med sin tredje boldberøring i kampen gjorde det til 1-3.

Frosinone bragte spænding tilbage i kampen med 20 minutter igen, da marokkanske Walid Cheddira reducerede til 2-3.

Lykkelig Isaksen efter udtagelse: Jeg er monsterglad

Netop landsholdsudtagne Gustav Isaksen kom ind i stedet for Felipe Anderson til kampens sidste otte minutter, men med et tungt Frosinone-pres fik danskeren ikke for alvor sat sit præg på kampen.

Med sejren avancerer Lazio to placering til en niendeplads i Serie A, mens Frosinone stadig befinder sig under stregen – ét point efter Empoli over stregen.