Major League Soccer

Absurd scoring: Salquist begik straffe i Chicago-comeback

Der var drama for alle pengene, da Tobias Salquist og Chicago Fire lørdag aften slog canadiske CF Montréal efter at have været bagud 1-3. Særligt sejrsmålet fra egen banehalvdel vil gå verden rundt – se det vilde mål nederst i artiklen.

Chicago Fires danske forsvarsspiller Tobias Salquist med bolden i kampen mod CF Montréal.
  • Tobias Salquist fik sin anden start for Chicago Fire i MLS, da Illinois-klubben slog canadiske CF Montréal 4-3 efter at have været bagud 1-3 med seks minutter tilbage af den ordinære spilletid

• Salquist fik gult kort efter 11 minutters spil, da han begik et straffespark, som Montréal omsatte til en 0-2-føring. Danskeren blev skiftet ud ved pausen, og oplevede derfor comeback-sejren fra bænken – og hvilket comeback!

• Herfra kunne han se Montréal bringer sig foran 1-3, inden Montréals Raheem Edwards begik straffespark og fik rødt kort. Det satte gang i comebacket, da Brian Gutierrez omsatte straffesparket til mål
  • Efterfølgende udlignede belgiske Hugo Cuypers i fem minutters tillægstid, inden dramaet nåede nærmest absurde højder, da Chicago levede op til øgenavnet The Windy City

• Kellyn Acosta modtog bolden fra sin målmand som Chicagos bagerste mand og slog en lang bold frem fra egen banehalvdel. På den blæsende bane snød indlægget alt og alle og sejlede over Montréal-målmand Jonathan Sirois til vild jubel på Soldier Field i Chicago

Chicago Fire 0-2 CF Montréal (Salquist begår straffe – Matías Cóccaro udnytter, 12′):

Chicago Fire 4-3 CF Montréal (Kellyn Acosta, 90+9′):