Herrelandsholdet

Nicklas Bendtner bliver ekspert på TV2

Nicklas Bendtner tager plads i TV2’s landsholdsstudie i forbindelse med næste uges kampe mod Schweiz og Færøerne. Det meddeler kanalen fredag.

Nicklas Bendtner sidder med hat og ur i forbindelse med interview
Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Han fik debut på Herrelandsholdet i 2006.

18 år efter kan Nicklas Bendtner se frem til en ny debut. Denne gang er det som fodboldekspert på TV 2 i forbindelse med de kommende landskampe.

Den 36-årige tidligere topangriber har indgået en aftale med stationen, hvor han skal indgå i ekspertpanelet i testkampene mod Schweiz og Færøerne.

Og Bendtner glæder sig til at tage plads i studiet.

– Jeg er glad for aftalen med TV 2 i de to opgør, hvor kampen om pladserne i EM-truppen for alvor spidser til. Det bliver spændende at se, hvor mange ting og hvilke spillere, som landstræner Kasper Hjulmand vil prøve af. Jeg glæder mig til at kunne bidrage med mit perspektiv og bruge min erfaring og indsigt, udtaler Nicklas Bendtner i en pressemeddelelse fredag.

Bendtner er noteret for 30 mål i sine 81 kampe på landsholdet. Han spillede sin sidste kamp i 2018, men nu er den tidligere FCK, Wolfsburg, Juventus og Arsenal-angriber tilbage i sfæren omkring landsholdsfodbold.

Nicklas Bendtner sidder med hat og ur i forbindelse med interview
Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

– Udover hans store erfaring fra landsholdet, har han desuden bevist i podcasten ‘Stolpe ind’, at han er en god formidler med lovende fodboldanalytiske evner, siger TV 2 Sports indholdschef, Kristian Hyldgaard

Bendtner til at indgå i ekspertpanelet med David Nielsen og Mads Junker, og det trekløver er der store forventninger til.

Begejstret Hjulmand om ‘AC’: Han er enestående i Europa

– Vi tror på, det bliver både fodboldfagligt interessant, med skarpe holdninger, analyse og god underholdende dynamik i studiet, slutter Hyldgaard.

Landstræner Kasper Hjulmands tropper møder Schweiz den 23. marts i Parken. Færøerne venter tre dage senere på Brøndby Stadion.

Landstræneren har blandt andet udtaget Rasmus Højlund, som ellers har været skadet længe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P