Europa League

Liverpool-komet: Specielt at spille med vennerne

Liverpool vandt torsdag aften med tenniscifre over Brian Priskes Sparta Prag. Flere af Liverpools egne talenter startede eller kom på banen undervejs.

Conor Bradley i aktion for Liverpool.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

6-1 stod der på måltavlen efter slutfløjt.

Det kunne imidlertid være blevet til endnu mere, da Liverpool tog imod Sparta Prag i Europa League.

Liverpool var således foran hele 4-0 efter blot 14 minutter. Liverpool er ramt af mange skader i øjeblikket og startede altså med flere reservespillere.

En af dem, der startede inde, var backen Conor Bradley, og selvom han efterhånden har optrådt en del gange for klubben, var det specielt for ham at spille sammen med så mange af sine kammerater fra Liverpools akademi.

– Jeg vil sige, at det gør det lettere at komme ind på førsteholdet med så mange af vores unge spillere som Harvey Elliot, Jarrell Quansah, Bobby Clark, James McConnell. Det hjælper helt sikkert med at få én ind på holdet. Jeg har spillet med dem hele vejen gennem akademiet, så at spille med dem nu på Anfield er klasse, det er specielt, udtaler Bradley på pressemøde efter kampen.

– Jeg ser dem hver dag og ved, hvor gode de er. Jeg fortæller dem, at de skal spille deres eget spil, og hvis de laver en fejl, så kom på bolden igen og prøv at få tingene til at ske, slutter den unge back.

Connor Bradley selv stod ikke selv for mål eller oplæg, men 19-årige Bobby Clark scorede et mål og lavede et oplæg, mens Harvey Elliot lagde op til 6-1-målet efter sin indskiftning.

Liverpool møder søndag Manchetser United på Old Trafford i FA Cup’ens kvartfinale.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P