Champions League

Video: Thuram slap for kort – Det er jo rent Vinnie Jones

Inter-angriber Marcus Thuram kanaliserede onsdag aften sin indre Vinnie Jones, da han greb fat i de ædlere dele hos Atletico Madrids Stefan Savic.

Sammenligning mellem Vinnie Jones og Marcus Thuram.
Foto: Synd. Int./Nf-Nf/Ritzau Scanpix & Violeta Santos Moura/Reuters/Ritzau Scanpix

Hvordan situationen ikke bliver opdaget af VAR, forbliver en gåde.

Marcus Thuram er næppe rejst fra Madrid som en glad mand, men det kunne have været markant værre for den franske angriber.

Inter-angriberen kan nemlig nøjes med et Champions League-exit sammen med sine holdkammerater, men angriberen kunne meget vel have fået en helt anden exit også – 20 minutter før sine holdkammerater.

Ti minutter inde i den forlængede spillede udspillede der sig nemlig en ganske bemærkelsesværdig situation ved sidelinjen, hvor Thuram så ud til at hive Atletico Madrids Stefan Savic i de ædlere dele.

Atletico-forsvareren gik i jorden, men VAR greb ikke ind til stor ændring for Viasat-kommentator Stig Tøfting.

– Det kan de vel ikke undgå at få øje på. Spørgsmålet er jo så, hvor meget de mener, han har rykket i den. Det er jo et rent Vinnie Jones-trick det der, lød det fra Stig Tøfting.

Atletico Madrid ekspederer Inter ud efter straffespark

Du kan se situationen i videoen over artiklen.

Tøfting henviser formentlig til en af flere situationer med den tidligere engelske spiller Vinnie Jones, der foruden at være kendt som en hård spiller, også blev berømt for at hive blandt andre Paul Gascoigne i skridtet.

Foto: Synd. Int./Nf-Nf/Ritzau Scanpix

Bare et par minutter efter situationen stod Thuram og Savic igen sammen på banen, men denne gang var der smil og grin hos begge spillere.

Selvom seancen ikke kostede Marcus Thuram hverken gult eller rødt kort, så var det Stefan Savic, der kunne trække sig sejrrigt fra duellen og kampen, da Atletico Madrid vandt kampen efter straffesparkskonkurrence.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P